PROMOTION

PROMOTION

Sikre dine produkter optimal branding og fremstilling gennem demoer, sampling og andre butiksaktiviteter. Vi promoverer brands for både butik og leverandør og benytter os af vores egen specialist til at løse opgaverne. Gennem behørig ekspertviden og iøjnefaldende udstillinger sætter vi fokus på produktet gennem aktiviteten, som er lavet i tæt samarbejde med jer.

 

 

Brugbare informationer, professionelle udstillinger og servicemindede medarbejdere er alt sammen med til at gøre et produkt mere troværdigt og derved mere salgbart. Hvad end du har en butik, der vil give kunderne en unik oplevelse, eller er en leverandør, som ønsker at skabe fokus på et bestemt brand, finder vi i samarbejde med dig den mest optimale løsning på dine betingelser.

 

 

 

 

Vi har et dedikeret team af ambassadører inden for hver deres område. Som ambassadører for dit brand skaber vi unikke oplevelser ude i butikken. Vi ved, at det kræver kundepleje og engagement for at skabe et bånd mellem dig og kunden – og dette er vi eksperter i.

 

 

Via vores online platform RetailManager skaber vi overblikket for dine aktiviteter. Her kan du som kunde altid følge med i igangværende eller kommende begivenheder. Her registreres tidsforbruget, billeddokumentation, jobbeskrivelse og meget mere. Endvidere er der rig mulighed for at tilføje KPI’er (keypoint of interest), som du ønsker, vi skal indhente i forbindelse med aktiviteten.

Bliv kontaktet

Skriv eller ring og få præsenteret dine muligheder

Anders Hyrup
Direktør
Tlf: +45 25 41 51 15


Blomsterbinderi

Eksempel på denne service

For en given leverandør varetager vi i udvalgte varehuse blomsterbinderi på niveau, som du finder hos en blomsterforhandler. Vi har sammen med kunden udviklet et koncept, som efter en årrække har ekspanderet til mere end 50 varehuse landet over.

 

Uddannede og erfarne blomsterbindere står ugentligt og binder personlige buketter til kunderne i husene.

I forbindelse med højtiderne sørger vi for at bemande op landet over således, at kunder altid kan få blomster, der matcher sæsonen.

 

Med denne aktivitet får kunden en unik oplevelse, og butikken oplever mersalg.