Karriere hos os
Karriere hos os
Karriere hos os

Gør karriere hos Eventforce Retail 

Hos os bliver du en del af et stort og landsdækkende team som leverer højkvalitets merchandising, for en lang række leverandører af mærkevarer, i nogle af landets førende butikskæder. 

Vi leder ofte efter nye talenter og tilbyder et individuelt tilpasset job iht. timer og arbejdsopgaver, som aftales nærmere efter behov og kompetencer. Vi lægger vægt på at du er serviceminded og imødekommende samt kan arbejde selvstændigt og struktureret. 

Hos vores merchere og servicekonsulenter er kendskab til detailhandel og/eller byggemarked en klar fordel, men ikke et krav. 

Hos vores nat-opfyldere er det vigtigt, at du kan præstere ihærdigt i nattetimerne fra kl. 23.00-07.00 og har gode dansk og/eller engelske sprogkundskaber. 

Hos vores blomsterbindere lægger vi vægt på, at du har erfaring og uddannelse/kurser i blomster binderi og er smilende og imødekommende i din kundeservice. 

Send os en motiveret ansøgning med et vedlagt CV til job@eventforce.dk hvori du beskriver hvor mange timer du er interesseret i - og om det er nat- eller dagsarbejde du søger hos os - eller brug formularen herunder.

Politik om personoplysninger 

Vi håndterer løbende en række forskellige personoplysninger om vores medarbejdere hvorfor virksomheden Eventforce Retail A/S (CVR: 25493796) er dataansvarlig for disse oplysninger.

Hvis du bliver ansat hos os, oprettes der en personalemappe på dig. I denne mappe registreres og opbevares de oplysninger, som er nødvendige, og relevante, i forhold til din ansættelse hos os. Læs mere i vores persondatapolitik

Profil (Karriere): Søg uopfordret

Søg uopfordret

Udfyld formularen, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 

Sådan vil du opleve os (billede til højre)

Sådan vil du opleve os

  • Innovation

  • Vi har et mål om at 5% af vores omsætning skal komme fra nye services, hvert år. Vi har fokus på innovation og optimerer løbende processer, systemer og arbejdsmetoder. 

  • Fleksibilitet

  • Vi ønsker at kunne tilbyde en stor fleksibilitet til vores kunder. Med et kompetencestærkt team med mere end 600 tilknyttede medarbejdere, og stor geografisk spredning, har vi altid en medarbejder i dit område.

  • Kvalitet

  • Vi ønsker at levere service og serviceydelser af høj kvalitet med et dygtigt, veluddannet og fagligt kompetent administrations- og servicepersonale.

  • Handling

  • Hos os, er der altid handling bag ordene. Vi vægter troværdighed og tydelighed i vores kommunikation, så vores kunder føler sig i trygge hænder.

Hos Eventforce er det en holdsport at gå på arbejde

Mød teamet

bubble