Profil
Profil
Profil
Profil

Vi er Eventforce Retail

Eventforce Retail A/S blev grundlagt i 1999 på kerneværdierne innovation, fleksibilitet, kvalitet og handling med en vision om, at være markedets førende og foretrukne servicepartner. 

Vores mission er, at skabe maksimal synlighed, placering og oplevelse af vores kunders Brands.  

”Bring Brands to Life”.

Optimal synlighed og øget omsætning

Fra vores base i Aalborg sikrer vi, at der skabes optimal synlighed og øget omsætning for vores kunder ved brug af vores mange års erfaring og know-how.

Vi sikrer med andre ord, at leverandører og butiksansvarlige overholder de aftaler der er indgået omkring præsentation af produkter i varehuse landet over, så slutkunden mødes af fyldte velholdte og indbydende varespejl, når de går på indkøb. 

Speciale i flere brancher 

Med et opkøb og fusion af SB Butiksservice ApS i foråret 2022, blev virksomhedens kerneforretning styrket med byggemarked-segmentet, hvorfor virksomheden i dag fungerer som et kvalitetssikrende og omkostningsbesparende led i både food og nonfood branchen.

Via administrativ koordinering og planlægning servicerer vores team af merchere og servicekonsulenter bl.a. Bilka og Føtex, samt flere leverandører i byggemarkeder så som BAUHAUS og Silvan, på daglig basis.  

Vores virksomhed har haft en forrygende vækst og vi er, af flere omgange, blevet kåret som Gazellevirksomhed og Successvirksomhed. Vi har derudover også modtaget den grønne smiley, for et godt arbejdsmiljø.

Profil: Optimal synlighed og øget omsætning

Vil du med i flokken af tilfredse kunder?

Se vores services

bubble