Blomsterbinderi

Blomsterbinder

Vi tilbyder dygtige blomsterbinder til detailbutikker over hele landet. Her laver vi håndlavet kvalitetsbuketter til kunderne til meget konkurrencedygtige priser.

 

Når kunderne går ind i butikken, kan de bestille en buket, og når de er færdig med at handle, kan de hente den. Vi leverer den administrative opgave, koordinering, rekruttering, uddannelse og andre HR-relaterede opgaver. Du beslutter, hvornår og hvor, og mange timer du ønsker at købe. Sammen med butikken giver vi kunderne en unik aktivitet i butikken – du får specialbutikken ind i din butik

 

 

 

Med blomsterbinding vil du få en aktivitet, som discounten ikke kan lave. Vi tiltrækker nye kunder, og skaber en profilskabende aktivitet.

 

Bliv kontaktet

Skriv eller ring og få præsenteret dine muligheder

Per Frost
Business Unit Director
Tlf: +45 25 41 51 45


Blomsterbinderi

Eksempel på denne service

For en given leverandør varetager vi i udvalgte varehuse blomsterbinderi på niveau, som du finder hos en blomsterforhandler. Vi har sammen med kunden udviklet et koncept, som efter en årrække har ekspanderet til mere end 50 varehuse landet over.

 

Uddannede og erfarne blomsterbindere står ugentligt og binder personlige buketter til kunderne i husene.

I forbindelse med højtiderne sørger vi for at bemande op landet over således, at kunder altid kan få blomster, der matcher sæsonen.

 

Med denne aktivitet får kunden en unik oplevelse, og butikken oplever mersalg.