Services
Services
Services
Services

Bring Brands to Life

Vores service er din fordel

På vegne af både leverandører og butiksansvarlige leverer Eventforce Retail individuelle og komplette merchandising-løsninger. Dette frigør vores kunders ressourcer - samt skaber salgsklar butik og optimeret salg, i både food og nonfood branchen i hele landet. Kort fortalt, er vi vores kunders repræsentant og vores mål er, at skabe dynamik og liv i varehuse og omkring varegrupper. 

Vi tilbyder vores service i det tidlige stadie - hvor idéer genereres og planer lægges, samt i udførselsfasen. Her kan vi bl.a. hjælpe med varebestilling, dag- og natopfyldning, trimning, kontrol af varelager, reklamationer, billeder, returvarer og diverse promotion-aktiviteter, efter en aftalt servicefrekvens. Vi tilbyder derudover også at stå for udrulning af sæsonklargøringer, ombygninger og/eller etableringer. 

Vi har høj fokus på digitalisering, og har investeret i udvikling af vores egen IT-platform RetailManager, hvilket har gjort os til frontløbere på elektronisk timeregistrering. Efter ønske kan vi, til enhver tid, levere individuelt skræddersyet og informationsrig dokumentation på udførte opgaver, som indrapporteres digitalt af vores merchere og servicekonsulenter. Dette sikrer vores kunder 100% gennemsigtighed – og en vished om, at vi fakturerer det faktiske tidsforbrug i de faktiske varehuse. 

Lad vores indstilling gavne din omstilling

Hos Eventforce Retail arbejder vi med grøn omstilling – herunder FN’s verdensmål nr. 8 og nr. 17. Vi prioriterer at være en del af en grøn omstilling og arbejder på tværs i organisationen for at opnå grønnere løsninger. Vi ser med stolthed på de ting, hvor vi kan gøre en forskel. Det er indstilling, der skaber omstilling.

Se mere om grøn indstilling

Lad vores indstilling gavne din omstilling

Vores dataindsamling er din genvej til overblik

Se mere om dataindsamling

bubble