Kunder
Kunder
Kunder
Kunder

Vi udvikler vores kunders potentiale

Vores kunder er hovedsageligt markedsførende butikskæder samt leverandører i food og nonfood branchen. Vi er vores kunders repræsentant i butikker og varehuse og fungerer som et kvalitetssikrende, ressource- og omkostningsbesparende led.

Vi leverer individuelle og komplette serviceydelser som frigør kundens ressourcer, samt skaber salgsklare butikker og optimeret salg. Vores kunder tilbydes tæt dialog med vores administrative team, samt direkte adgang til vores platform RetailManager. Således kan vores kunder trygt følge de uddelegerede opgaver hele vejen. 

Vi ved, at vores kunder er forskellige og at kriteriet for succes i samarbejdet er individuelt, hvorfor vores servicetilbud altid skræddersyes det aktuelle behov. Administrativt er vores team inddelt i specialistgrupper med en høj faglighed, så vores kunder altid tilbydes den bedste service. 

Vi står klar til at repræsentere din virksomhed.

Kunder: Vi supporterer både detail og byggemarkeder

Vi tilbyder vores service i både dagligvarehandlen og i byggemarkeder

    • Dagligvarehandel

    • Vi er bredt repræsenteret i detailbranchen da vi servicerer markedsførende brands i supermarkeder - og supermarkederne direkte - i dagtimer såvel som nattetimer, som et "ad on" til husets eget personale.

    • Byggemarkeder

    • Vi har et solidt kendskab til byggemarkedsbranchen, da vi er vores kunders udførende repræsentant i førende danske byggemarkedskæder.

Hør hvad vores kunder siger om samarbejdet med Eventforce..

 

Hos Eventforce mødes vi altid af et dedikeret og løsningsorienteret team, som har god forståelse for vores forretningsmodel. Teamet besidder en stor viden - og har et dybdegående kendskab til markedet, hvilket har været nøglen til succes i vores årelange samarbejde. 

Angélique Skelnik, Key Account Manager - Cosnova

Samarbejdet med Eventforce Retail, herunder anvendelsen af RetailManager, er min genvej til at have fingeren på pulsen uden at skulle møde fysisk op i hvert enkelt varehus. Med få klik, på telefon eller på computer, har jeg en direkte adgang til frisk data på udførte serviceopgaver som bl.a. servicebilleder, tidsforbrug og tidsfordeling på alle vores fag, i alle varehuse. Foruden tætte dialoger med teamet hos Eventforce skaber platformen et solidt og veldokumenteret overblik, samt mulighed for optimal udnyttelse af tid. Det er en kæmpe hjælp - og tæt på uundværligt i mit daglige arbejde.

Jonas Nymann Kiss, Divisional Key Account Manager – ITW Nordic – NKT

Som kunde hos Eventforce Retail mødes jeg dagligt af et team som udviser handling og stor fleksibilitet. Det er altid muligt at få udført de ønskede opgaver - også selvom det ikke altid er planlagt i god tid fra min side. Jeg oplever at teamet leverer service af høj kvalitet og jeg er især glad for de løbende rapporteringer fra varehusene som skaber tryghed og som tydeliggør, at teamet ved hvad de har med at gøre. Derudover er det en klar fordel for mig, at vi tilbydes en fast kontaktperson i administrationen, da et indgående kendskab får os alle hurtigere videre.

Morten Skou, Sales manager - LEDVANCE A/S

Vi er rigtig glade for vores samarbejde med Eventforce Retail omkring blomsterbinderiet. Sammen skaber vi en aktivitet der styrker vores profil - og differentierer os fra konkurrenterne. Vi får et mersalg og tiltrækker ligeledes nye kunder. Eventforce Retail er gode til at imødese vores ønsker og kommer ligeledes med gode input til os således, at der hele tiden er fuld fokus på opgaven.

Thomas Nøhr Andersen, Varehuschef – FØTEX, en del af Salling Group

Vores dataindsamling er din genvej til overblik

Se mere om dataindsamling

bubble