Kædeaktivitet og promotion
Kædeaktivitet og promotion
Kædeaktivitet og promotion
Kædeaktivitet og promotion

Kædeaktivitet og promotion

Unikke oplevelser som skaber bånd 

En personlig brandings- og promotionsindsats i butikken skaber øget synlighed, kontakt og dermed tættere relation mellem kunde, leverandør og forhandler. Via egne specialister, som er ambassadører inden for hver deres område, sikrer vi rammerne for unikke butiksaktiviteter i tæt samarbejde med vores kunder.  

Med vores medarbejderes ekspertviden og kompetencer for at skabe iøjnefaldende udstillinger og service, skaber vi troværdighed og optimal fokus, på vores kunders brand. 

Blomsterbinderi

Der er mange forskellige parametre og initiativer som kan tiltrække nye og flere kunder – duften af friske blomster og en let tilgængelighed er én af dem. Vi tilbyder dygtige, uddannede og erfarne blomsterbindere, som binder kvalitetsbuketter til kunderne i detailbutikker i hele landet til yderst konkurrencedygtige priser. 

Når kunderne går ind i butikken, kan de bestille en buket og når de er færdige med at handle, kan de hente den. Vi leverer den administrative opgave, koordinering, bestilling af varer, rekruttering, uddannelse og andre HR-relaterede opgaver. Du beslutter hvor, hvornår og hvor mange timer du ønsker vi er repræsenteret.

Via et tæt samarbejde giver vi kunderne en unik oplevelse, og du får ”specialbutikken” ind på dit domæne – en aktivitet som differentierer fra discountkæderne.

Vi sikrer dig højt engagement og optimal branding af dit produkt.

Sådan vil du opleve os (Billede til venstre)

Sådan vil du opleve os

  • Innovation

  • Vi har et mål om at 5% af vores omsætning skal komme fra nye services, hvert år. Vi har fokus på innovation og optimerer løbende processer, systemer og arbejdsmetoder. 

  • Fleksibilitet

  • Vi ønsker at kunne tilbyde en stor fleksibilitet til vores kunder. Med et kompetencestærkt team med mere end 600 tilknyttede medarbejdere, og stor geografisk spredning, har vi altid en medarbejder i dit område.

  • Kvalitet

  • Vi ønsker at levere service og serviceydelser af høj kvalitet med et dygtigt, veluddannet og fagligt kompetent administrations- og servicepersonale.

  • Handling

  • Hos os, er der altid handling bag ordene. Vi vægter troværdighed og tydelighed i vores kommunikation, så vores kunder føler sig i trygge hænder.

Det siger vores kunder
om Eventforce:

Thomas Nøhr Andersen - FØTEX Blomst, Eventforce Retail

Vi er rigtig glade for vores samarbejde med Eventforce Retail omkring blomsterbinderiet. Sammen skaber vi en aktivitet der styrker vores profil - og differentierer os fra konkurrenterne. Vi får et mersalg og tiltrækker ligeledes nye kunder. Eventforce Retail er gode til at imødese vores ønsker og kommer ligeledes med gode input til os således, at der hele tiden er fuld fokus på opgaven.

Thomas Nøhr Andersen, Varehuschef – FØTEX, en del af Salling Group

Thomas Nøhr Andersen - FØTEX Blomst, Eventforce Retail

Vores dataindsamling er din genvej til overblik

Se mere om dataindsamling

bubble