Dataindsamling
Dataindsamling
Dataindsamling
Dataindsamling

Dataindsamling

Vi har høj fokus på digitalisering og har udviklet vores egen IT-platform RetailManager, hvilket har gjort os til frontløbere på elektronisk timeregistrering. 

Alt udført arbejde bliver digitalt indrapporteret og kan, efter vores kunders ønske, hentes ned som Excel-data. Det gælder bl.a. tidsforbrug, start- og slutdato på opgaven, billeder af udstilling, vareopfyldning og ombygninger - samt eventuelle kommentarer fra vores medarbejdere og salgskonsulenter.

Via et enkelt login kan servicedataerne, til enhver tid, tilgås og hentes ned - og anvendes som redskab til at optimere processer og/eller til at få bedre indsigt i detaljer.

Med RetailManager kan vores kunder trygt følge opgaverne hele vejen.

Sådan vil du opleve os (Billede til venstre)

Sådan vil du opleve os

  • Innovation

  • Vi har et mål om at 5% af vores omsætning skal komme fra nye services, hvert år. Vi har fokus på innovation og optimerer løbende processer, systemer og arbejdsmetoder. 

  • Fleksibilitet

  • Vi ønsker at kunne tilbyde en stor fleksibilitet til vores kunder. Med et kompetencestærkt team med mere end 600 tilknyttede medarbejdere, og stor geografisk spredning, har vi altid en medarbejder i dit område.

  • Kvalitet

  • Vi ønsker at levere service og serviceydelser af høj kvalitet med et dygtigt, veluddannet og fagligt kompetent administrations- og servicepersonale.

  • Handling

  • Hos os, er der altid handling bag ordene. Vi vægter troværdighed og tydelighed i vores kommunikation, så vores kunder føler sig i trygge hænder.

Det siger vores kunder
om Eventforce:

Jonas Nymann Kiss - NKT RM, Eventforce Retail

Samarbejdet med Eventforce Retail, herunder anvendelsen af RetailManager, er min genvej til at have fingeren på pulsen uden at skulle møde fysisk op i hvert enkelt varehus. Med få klik, på telefon eller på computer, har jeg en direkte adgang til frisk data på udførte serviceopgaver som bl.a. servicebilleder, tidsforbrug og tidsfordeling på alle vores fag, i alle varehuse. Foruden tætte dialoger med teamet hos Eventforce skaber platformen et solidt og veldokumenteret overblik, samt mulighed for optimal udnyttelse af tid. Det er en kæmpe hjælp - og tæt på uundværligt i mit daglige arbejde.

Jonas Nymann Kiss, Divisional Key Account Manager – ITW Nordic – NKT

Jonas Nymann Kiss - NKT RM, Eventforce Retail
Morten Skou - LEDVANCE RM, Eventforce Retail

Foruden det tætte administrative samarbejde er jeg i særdeleshed glad for, at have direkte adgang til RetailManager som er et rigtigt godt redskab til at skabe overblik og dokumentation i dagligdagen.

Morten Skou, Sales manager - LEDVANCE A/S

Morten Skou - LEDVANCE RM, Eventforce Retail

Vil du med i flokken af tilfredse kunder?

Se vores services

bubble