Sales
Support
Team

SALES SUPPORT TEAM

Sikre dig, at butikken vælger dine produkter frem for dine konkurrenters. Vi varetager salgsfremmende opgaver i butikken, og gennem aftale med os kan du som leverandør blive butikkens førsteprioritet på netop dine produkter. Vi gennemgår også butikken og sørger for, at dine kampagneplaner bliver overholdt, så dine varer altid bestilles hjem i tide og bliver præsenteret optimalt.

 

Første step til øget salg er at få butikken til at vælge dine varer. Næste step er at sørge for, at produkterne bliver præsenteret og udbudt efter aftale. Gennem tæt dialog med købmanden sørger vi for at være dit salgsled ude i butikken. Her står vi for at bestille varer hjem og sørge for, at der ikke opstår OOS (Out of Stock-situationer). Vi varetager retur-opgaver, spaceombygninger og er generelt dine øjne og ører i butikken. Vi sørger altså for alt det praktiske arbejde, samtidig med at vi følger op på, om aftalerne, der er lavet, bliver overholdt.

 

 

 

I samarbejde med dig skræddersyr vi dit Sales Support Team, som efterfølgende kan følges fra vores platform RetailManager. Her kan du se start- og slutdato på din kampagne samt følge med i, hvordan udstillingen og vareopfyldningen gør sig i butikken via billeder og kommentarer fra vores medarbejder og salgskonsulent, som sidder på opgaven. Via RetailManager kan du være med hele vejen.

Bliv kontaktet

Skriv eller ring og få præsenteret dine muligheder

Anders Hyrup
Direktør
Tlf: +45 25 41 51 15 

 

 

Sales Support Team

Eksempel på denne service

Landet over varetager vi håndkøbsmedicin i mere end 300 butikker. Her sørger vores Sales Support Team for, at der altid er produkter salgsklare i butikken. Gennem tæt dialog og samarbejde med den ansvarlige i huset varetager vi bestilling af produkter og sørger for, at der ikke opstår OOS (Out of Stock).

 

Når der er ændringer i kampagneplanerne, tilpasser vi produkterne på hylderne. Vi sørger også for servicering af inventaret.

Teamet er uddannet specielt til denne opgave, hvilket betyder, at vi også kan vejlede de butiksansatte i, hvordan medicin håndteres korrekt lovmæssigt.