Retail
Manager

Vi hjælper dig med at skabe mersalg og øge
kendskabsgraden til dit produkt eller serviceydelse

Retail Manager

er din platform til det fulde overblik over status på de arbejdsopgaver, vi foretager for dig – igangværende såvel som tidligere og fremtidige projekter. Her kan du oprette, se og redigere praktiske informationer som start- og slutdato, hvilke medarbejdere der er på opgaven, og hvad der helt konkret bliver udført af arbejde på hvilke tidspunkter.

 

Dertil kan du under de enkelte opgaver se detaljeret information i form af billeder, kommentarer og præcise angivelser af vare-, produkt- og udstillingsstatus, samt hvad der ellers måtte være relevant for opgaven. RetailManager danner et statistisk og visuelt grundlag for, at du kan videreudvikle din virksomhed. Vi giver de nødvendige informationer, og herefter kan du og din virksomhed bearbejde disse data på behørig vis. Det giver en forståelse af, hvorfor noget sælger godt, og hvorfor andet sælger knapt så godt.

Med andre ord får du gennem RetailManager en konstant opdateret oversigt over de informationer, der er vigtige for dig som leverandør eller butiksansvarlig. På den måde er du forsikret om, at varerne og udstillingerne bliver præsenteret i linje med firmaets eller butikkens vision, lige så vel som der dannes grundlag for forståelse af kundens handlemønstre i henhold til varens eksponering, opfyldningsstatus og det visuelle udtryk, der bliver leveret til kunden.

Bliv kontaktet

Skriv eller ring og få præsenteret dine muligheder

Anders Hyrup
Direktør
Tlf: +45 25 41 51 15