MERCHANDISING

Merchandising

Sikre dine produkter professionel håndtering og en butiksplacering, der er i kundehøjde. Vi sætter dine standere og udstillinger op i den ønskede butik, så dit udvalg får den korrekte eksponering i forhold til kundens købssituation. Uanset om det er opfyldning og opsætning i dagligvarebutikker eller convenience-butikker, finder vi en skræddersyet løsning ud fra dine behov som leverandør.

 

Dine produkters placering og fremstilling i butikken er alfa og omega for, at de sælger. Ser det rodet ud, mangler der varer, eller står dine varer det forkerte sted, vælger kunden konkurrentens produkt frem for dit. Vi sætter din udstilling eller stander op, fylder den op med varer og sørger efterfølgende løbende for, at der foretages vareopfyldning, så dine produkter altid er tilgængelige for kunden.

 

 

 

Med andre ord tager vi over, hvor din salgsstyrke stopper, og samtidig holder vi dig opdateret på dine opgaver fra dag til dag gennem vores platform RetailManager, der er dit værktøj til det samlede overblik.

 

fokus-paa-salg-i-retail

 

RetailManager er en unik platform, hvorfra du kan følge dine investeringer ned i detaljen, så snart vi har løst opgaven og forladt butikken. Du kan herigennem komme helt tæt på dine kunder og produkter og se billeddokumentation, afrapportering, tidsforbrug og meget mere.

Bliv kontaktet

Skriv eller ring og få præsenteret dine muligheder

Anders Hyrup
Direktør
Tlf: +45 25 41 51 15 

 

 

Merchandising

Eksempel på Merchandising

For en given leverandør varetager vi et større produktsortiment i en butikskædes parfumeafdeling. Vi kommer ud til over 100 butikker for at gøre udstillingerne med makeup og skønhedsprodukter salgsklare og præsentable. Ligeledes ordner vi lettere rengøring samt opfylder tomme hylder, så butikken altid er salgsklar til kunden, når vi forlader stedet.

Under kampagner og lignende aktiviteter sørger vi for opsætning af POS-materiale (Point of Sale). Vi hjælper dig med at skabe fokus på dine produkter. Det kan være alt fra pallesvøb, wobblers, skilte, ekstra display, elipser og lignende.