OM
OS

Om EventForce

EventForce Retail blev i 1999 grundlagt på de samme kerneværdier, som den dag i dag har gjort virksomheden landsdækkende med mere end 350 medarbejdere. Fra vores base i Aalborg sikrer vi, at leverandører og butiksansvarlige landet over holder deres produkter, udstillinger og butikker velklædte og imødekommende, fordi kundens indtryk betyder alt.

 

Forløbet starter med, at vi i samtale med dig finder en fleksibel, skræddersyet løsning, der passer til din virksomheds behov og krav. Med mange års erfaring inden for retail har vi opbygget os en bred portefølje af varierende arbejdsopgaver, og derfor ved vi, hvordan du opnår den højeste kvalitet i lige præcis din situation.

 

 

 

Vi har dog også en forståelse for, at dine produkter skal fremstilles ud fra din virksomheds grundværdier og ideologier. Vi forstår derfor vigtigheden af, at vi arbejder innovativt på den enkelte opgave, fordi ingen virksomheder er ens. Og alt dette kræver, at man tør tage handling. Vi arbejder selvstændigt, men vi gør det på dine præmisser.

Bliv kontaktet

Skriv eller ring og få præsenteret dine muligheder

Anders Hyrup
Direktør
Tlf: +45 25 41 51 15